суботу, 5 травня 2018 р.

Настанови перед ЗНО-2018



Українським центром оцінювання якості освіти визначені пункти проведення ЗНО-2018, розподілені між ними учні 11-х класів закладів загальної середньої освіти та інші учасники тестування. Випускники підпорядкованих відділу освіти П’ятихатської РДА закладів будуть проходити тестування у містах:
Дата проведення ЗНО
Місто, в якому знаходяться пункти тестування

22.05 – математика
м. Жовті Води

24.05 – українська мова і література
м. Жовті Води

01.06 – англійська мова
м. Кам'янське

04.06 – біологія
м. Кам'янське

06.06 – історія України
м. Жовті Води

08.06 – географія
м. Кам'янське

11.06 – фізика
м. Кам'янське

13.06 – хімія
м. Кам'янське

Згідно зі спільним наказом департаменту освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації та Дніпропетровського регіонального центру оцінювання якості освіти від 01.11.2017 № 617/0/212-17/100 «Про організацію та проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2018 році в Дніпропетровській області» підвезення учасників ДПА/ЗНО до пунктів тестування буде здійснюватися шкільними автобусами.
Запрошення-перепустки, у яких зазначені адреси пунктів тестування, вже розміщені на інформаційних сторінках учасників ЗНО. Потрібно самостійно або з допомогою особи, визначеної відповідальною за реєстрацію учасників ЗНО в школі, сформувати і роздрукувати запрошення-перепустку зі своєї інформаційної сторінки на веб-сайті УЦОЯО. Доступ до неї – за номером сертифіката і пін-кодом, указаних у ньому. Запрошення-перепустка разом із паспортом та сертифікатом є обов’язковим документом для допуску на пункт тестування, тож її потрібно підготувати завчасно.
Дніпропетровський регіональний центр оцінювання якості освіти акцентує увагу на необхідності дбайливого ставлення до сертифіката ЗНО.

 
        
       Не зайвим буде і нагадування про те, що будь-яке запізнення унеможливлює проходження тесту (допуск до пункту тестування триватиме з 10:15 до 10:50, початок зовнішнього незалежного оцінювання – 11:00). Не можна мати при собі навіть вимкнений телефон чи інші гаджети. Забороняється використання будь-яких шпор – за порушення цієї вимоги учасника ЗНО можуть відсторонити від проходження тестування, а результати тестування  анулюються. Відсторонити можуть також за спілкування з іншими учасниками в аудиторії. До пункту забороняється заносити верхній одяг, парасольку, сумку, книги та інші речі, не передбачені процедурою проведення тестування.
      ЗНО – лише одне з численних життєвих випробувань, перемога у яких рано чи пізно приходить до того, хто вірить у себе. Тож повірте у себе, щоб отримати результат, на який розраховуєте!

Немає коментарів:

Дописати коментар