четвер, 14 квітня 2016 р.

ДПА/ЗНО - 2016: останні приготування

   Для проходження ДПА/ЗНО - 2016 з української мови і літератури зареєструвалися 194 випускники ЗНЗ П'ятихатського району 2016 року.
З 15 квітня на інформаційних сторінках учасників на веб-сайті Українського центру будуть розміщені запрошення-перепустки із зазначенням адреси пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання для проходження тестування з української мови і літератури, математики, історії України. Як і попереднього року, запрошення-перепуски не будуть надсилатися поштою, тож їх потрібно роздрукувати самостійно.  Доступ до сторінки здійснюється за номером сертифіката та пін-кодом, указаним у ньому.
Запрошення-перепустки для проходження ЗНО з решти предметів будуть розміщені на інформаційних сторінках до 30 травня. Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання розпочнеться 5 травня (українська мова і література) та завершиться 17 червня (хімія). Нагадуємо, що учасники ЗНО, які отримають результат «не склав» з української мови і літератури, не допускатимуться до проходження ЗНО з предметів, які проводитимуться в червні!
Оголошення результатів ЗНО з предметів тестування, які зараховуються як ДПА, відбудеться до 26 травня.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ ДпРЦОЯО
05.04.2016  № 27
ГРАФІК
роботи пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання (далі – ПТ)
з української мови і літератури, математики та історії України
в травні 2016 року в Дніпропетровській області  (для ЗНЗ П'ятихатського р-ну)

  Випускники повинні мати із собою  сертифікат,  паспорт,  запрошення-перепустку. Час реєстрації на пунктах ДПА-ЗНО: 10.15 - 10.50 год. Якщо випускник запізниться на тестування, йому буде надано право здати ДПА восени в школі, тоді ж він отримає й атестат. У пункті тестування забороняється мати при собі мобільні телефони, навушники, флешки тощо. У випадку порушення цієї вимоги робота буде вилучена й оцінена в 1 бал. Бланк з виконаними тестами потрібно здавати своєчасно, інакше його не приймуть зовсім. Пам'ятаймо ці нехитрі правила, тоді все буде добре!
За матеріалами ДпРЦОЯО
P.S. Тести ЗНО онлайн з історії України, що були запропоновані для виконання абітурієнтам під час основних та додаткових сесій зовнішнього незалежного оцінювання, а також варіанти тестів, що пропонувались абітурієнтам під час пробного зовнішнього незалежного оцінювання у 2010-2015 рр., дивитися тут: http://zno.osvita.ua/ukraine-history/
Тести ЗНО онлайн з географії, що були запропоновані для виконання абітурієнтам під час основних та додаткових сесій зовнішнього незалежного оцінювання, а також варіанти тестів, що пропонувались абітурієнтам під час пробного зовнішнього незалежного оцінювання у 2010-2015 рр., дивитися тут: http://zno.osvita.ua/geography/
Під кожним завданням у тестах з історії України та географії ви знайдете посилання на опис правильного виконання завдання та схему його оцінювання.

Немає коментарів:

Дописати коментар